Tieteen päivät

Päättymisaika: perjantai 29. syyskuuta 2017, 18.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora, auditoriot 2 & 3

Seuraavat Tieteen päivät järjestetään Jyväskylän yliopistossa 29.9.2017

Tieteen päivät on monialainen tiedetapahtuma, jossa eri alojen huippuasiantuntijat kertovat ja keskustelevat tieteestä, tutkimuksista sekä niiden rajoista. Vuoden 2017 tapahtuman luennot koskettavat vapautta ja sen rajoja.

Agoralla järjestettäviin asiantuntijasessioihin on kaikille avoin pääsy. Tule kuuntelemaan ja osallistu halutessasi keskusteluun!

Tieteen päivät järjestetään kahden vuoden välein Helsingissä, josta tapahtuma jalkautuu useisiin yliopistokaupunkeihin. Jyväskylässä tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2011. Tänä vuonna Tieteen päivät järjestetään yhteistyössä Tutkijoiden yö -tapahtuman kanssa.

Tieteen päivien järjestämistä Jyväskylän yliopistossa tukevat Tieteen tiedotus ry ja Suomen Kulttuurirahasto. Tapahtuma on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Tieteen päivät ja Tutkijoiden yö Facebookissa

Tapahtuman ohjelma: www.jyu.fi/tieteenpaivat