Väitös: 28.10.2017 FM Antti Lehtinen (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, kasvatustiede)

Alkamisaika: lauantai 28. lokakuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: lauantai 28. lokakuuta 2017, 15.00

Paikka: Ruusupuisto, RUU D104 (Helena)

FM Antti Lehtisen kasvatustieteen väitöskirjan ”Pre-service Teachers and Guided Inquiry-Based Science Teaching with Simulations” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Wouter van Joolingen (Utrecht University, Alankomaat) ja kustoksena professori Jouni Viiri (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.

FM Antti Lehtisen kasvatustieteen väitöskirjan ”Pre-service Teachers and Guided Inquiry-Based Science Teaching with Simulations” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Wouter van Joolingen (Utrecht University, Alankomaat) ja kustoksena professori Jouni Viiri (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.

Antti Lehtinen
antti.t.lehtinen@jyu.fi