Väitös: 25.10.2017 YTL, LL, psykiatrian ja nuorisopsykiatrian el. Hannu Heinänen (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, filosofia)

Alkamisaika: keskiviikko 25. lokakuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: keskiviikko 25. lokakuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

YTL, LL, psykiatrian ja nuorisopsykiatrian el. Hannu Heinäsen filosofian väitöskirjan ”Henkilön Psykiatria: Psykiatrian dialektinen filosofia” (Psychiatry of spiritulo (or 'Person'). Dialectical philosophy of psychiatry) tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Heikki Ikäheimo (Uuden Etelä-Walesin yliopisto, Australia) ja kustoksena professori Mikko Yrjönsuuri (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

YTL, LL, psykiatrian ja nuorisopsykiatrian el. Hannu Heinäsen filosofian väitöskirjan ”Henkilön Psykiatria: Psykiatrian dialektinen filosofia” (Psychiatry of spiritulo (or 'Person'). Dialectical philosophy of psychiatrytarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Heikki Ikäheimo (Uuden Etelä-Walesin yliopisto, Australia) ja kustoksena professori Mikko Yrjönsuuri (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

Hannu Heinänen
h.e.i.heinanen@gmail.com