Seminaarimäen lukuilta näyttelykeskus Soihdussa jälleen: Kotiseutu- ja ympäristötiedosta maailmalle

Alkamisaika: torstai 16. marraskuuta 2017, 17.00

Päättymisaika: torstai 16. marraskuuta 2017, 19.00

Paikka: Seminaarinmäki, S-rakennus, S110, Tissarin kokoelmasali, Näyttelykeskus Soihtu

Yliopiston tiedemuseon ja ikääntyvien yliopiston lukuillat Näyttelykeskus Soihdussa jatkuvat jälleen.

Yliopiston tiedemuseon ja ikääntyvien yliopiston yhteistyönä toteutettavat lukuillat jatkuvat.

Lukuiltojen aiheena ovat kansakouluaikojen oppikirjat. Lukijoina on tuttuja jyväskyläläisiä ja keskusteluja luotsaa Virpi Kaartinen.

Lukuillat alkavat 21.9. ja ne pidetään joka toinen torstai klo 17.00 lukien Näyttelykeskus Soihdussa.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Syksyn ohjelma:

• 21.9: Aapinen ja sen historia eri aikoina - Elina Kujanpää
  • 5.10: Lukukirjojen viisaudet Maamme-kirjasta 1950-luvulle - Erkki Laakso
  • 19.10: Uskonto: Katekismus ja Raamatun kertomuksia - Eivor Pitkänen
  • 2.11: Historian opetuksen painopisteet muutoksessa - Jorma Lempinen
  • 16.11: Kotiseutu- ja ympäristötiedosta maailmalle - Marja Tuononen
  • 30.11: Tietoa luonnosta ja kasveista
  • 14.12: Laulukirjoja ja yksinlaulukokeita; laulamme 100-vuotiaalle isänmaalle - Pekka Kuokkala

Virpi Kaartinen
virpi.kaartinen@gmail.com