Väitös: KM 3.11.2017 Kati Vapalahti (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, kasvatustiede)

Alkamisaika: perjantai 03. marraskuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: perjantai 03. marraskuuta 2017, 15.00

Paikka: RUU D104 (Helena)

KM Kati Vapalahden kasvatustiedeväitöskirjan ”Yhteisöllinen argumentointi sosionomikoulutuksessa avoimia ongelmia ratkottaessa” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Juha Hämäläinen (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena professori Miika Marttunen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

KM Kati Vapalahden kasvatustiedeväitöskirjan ”Yhteisöllinen argumentointi sosionomikoulutuksessa avoimia ongelmia ratkottaessa” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Juha Hämäläinen (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena professori Miika Marttunen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

Kati Vapalahti
Kati.Vapalahti@xamk.fi