Väitös: 11.11.2017 KTM Reija Nurmeksela (Informaatioteknologian tiedekunta, tietojärjestelmätiede)

Alkamisaika: lauantai 11. marraskuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: lauantai 11. marraskuuta 2017, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, Ag Aud.2

KTM Reija Nurmekselan tietojärjestelmätieteen väitöskirjan ”Implementing Structured Document Production to Support Enterprise Content Management” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Tero Päivärinta (Luulajan teknillinen yliopisto, Ruotsi) ja kustoksena professori Airi Salminen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

KTM Reija Nurmekselan tietojärjestelmätieteen väitöskirjan ”Implementing Structured Document Production to Support Enterprise Content Management” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Tero Päivärinta (Luulajan teknillinen yliopisto, Ruotsi) ja kustoksena professori Airi Salminen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

Reija Nurmeksela
reija.nurmeksela@tieto.com