Väitös: 2.12.2017 LitM Elina Hasanen (Liikuntatieteellinen tiedekunta, liikunnan yhteiskuntatieteet)

Alkamisaika: lauantai 02. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: lauantai 02. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

LitM Elina Hasasen liikunnan yhteiskuntatieteiden väitöskirjan ”´Me ollaan koko ajan liikkeessä´ Tutkimus nuorten omaehtoisen liikkumisen muodoista ja merkityksistä tilan kehyksissä” (“We’re on the move all the time”: A study on the forms and meanings of young people’s self-organised physical activity in the framework of space) tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Sari Näre (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Hannu Itkonen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

Elina Hasanen
elina.hasanen@jyu.fi