Väitös: 13. 11.2017 FL Miika Kuha (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, latinan kieli)

Alkamisaika: maanantai 13. marraskuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: maanantai 13. marraskuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, Päärakennus, C2

FL Miika Kuhan latinan kielen väitöskirjan ”Transmission of Knowledge in Venetian Fourteenth-Century Chronicles” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä yliopistotutkija (ricercatore) Marino Zabbia (Torinon yliopisto) ja kustoksena professori Outi Merisalo (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on italiankielinen.

FL Miika Kuhan latinan kielen väitöskirjan ”Transmission of Knowledge in Venetian Fourteenth-Century Chronicles” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä yliopistotutkija (ricercatore) Marino Zabbia (Torinon yliopisto) ja kustoksena professori Outi Merisalo (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on italiankielinen.

Miika Kuha
miika.t.kuha@jyu.fi