Ajankohtaista

Mielen kulttuuri -seminaari

Alkamisaika: tiistai 10. lokakuuta 2017, 10.00

Päättymisaika: tiistai 10. lokakuuta 2017, 16.30

Paikka: Seminaarinmäki, Ruupuisto (sali tarkentuu)

Yhdeksän Jyväskylän yliopiston ainejärjestöä kutsuu pohtimaan, mikä taiteessa antaa toivoa erityisesti opiskelijoiden mielenterveyden näkökulmasta. Seminaarin tavoitteena on herättää keskustelua ja levittää tietoisuutta henkisen hyvinvoinnin edistämisestä ja mielenterveysongelmien ehkäisemisestä. Taide ja luovuus voivat tarjota elämyksiä ja helpottaa jokaisen oloa! Mikä on terapeuttista just sulle? Mikä auttaa jaksamaan opiskeluelämän pyörteissä?

Ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja taiteen ja mielenterveyden rajapinnoilta, monitaiteisia työpajoja ja mielenterveys- ja kulttuuritoimijoiden pop up -tori. Päivän päättää paneelikeskustelu, jossa on mukana eri toimijoita ja mahdollisuus keskustella erityisesti korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnista. Sähköinen ilmoittautuminen workshoppeihin aukeaa tiistaina 26.9. Lisätiedot: www.mielenkulttuuri.wordpress.com

Tapahtumapaikkana toimii Jyväskylän yliopiston Ruusupuisto-rakennus. Osallistumaan ovat tervetulleita niin yliopiston opiskelijat ja henkilökunta, kuin muutkin aihepiiristä kiinnostuneet. Lämpimästi tervetuloa!

Mielen kulttuuri -seminaari järjestetään kolmatta kertaa Maailman mielenterveyspäivänä 10.10.2017. Seminaarin teemana on Toivoa taiteista ja erityishuomion kohteena opiskelijoiden hyvinvointi. Järjestäjinä toimivat Jyväskylän yliopiston ainejärjestöt Corpus, Magna Carta, Parku, Sane, Stimulus, Tosine, Trioli ja Ynnä.

Nettisivut: https://mielenkulttuuri.wordpress.com/
Facebook: https://www.facebook.com/mielenkulttuuri/

Instagram & Twitter: @mielenkulttuuri

#mielenkulttuuri

#toivoataiteista17

Lisätietoja

Vilma Tammelin
vilma.k.tammelin@student.jyu.fi
kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,