Ajankohtaista

Pyöräily ja liikenneturvallisuus -iltapäivä

Alkamisaika: tiistai 10. lokakuuta 2017, 13.00

Päättymisaika: tiistai 10. lokakuuta 2017, 17.00

Paikka: Seminaarinmäki, L302, L-rakennuksen aukio ja L209

Pyöräily ja liikenneturvallisuus -iltapäivä
  • klo 13-14: Palkitsemis- ja keskustelutilaisuus työmatkapyöräilystä (L302). Tilaisuudessa palkitaan kilometrikisaan osallistuneita henkilöitä, sekä Liikenneturvan edustajat luennoivat ajankohtaisista liikenneturvallisuuden aiheista. Osallistujille on kahvitarjoilu ja sen vuoksi pyydämme ilmoittautumiset etukäteen tämän linkin kautta: https://korppi.jyu.fi/kotka/r.jsp?course=223764
  • klo 14-16: Liikenneturvallisuustempaus (L-rakennuksen aula). Jaamme opiskelijoille 300 kappaletta polkupyörän huomiovaloja sekä heijastimia ilmaiseksi opiskelijakorttia tai opiskelutodistusta vastaan. Samassa tapahtumassa Liikenneturvan edustajat kertovat ja demonstroivat kuinka huomion kiinnittyminen mm. matkapuhelimeen ajon tai liikkumisen aikana aiheuttaa vaaratilanteita liikenteessä.

  • klo 16:15: Pyöräilijänä liikenteessä -luento (L209). Luennoitsijana Annimaria Valli Jyväskylän Pyöräilyseura ry:stä.
    Luento on osa opintoihin liittyvää liikuntakurssia. Kurssille ilmoittautuminen:
    https://korppi.jyu.fi/kotka/course/student/generalCourseInfo.jsp?course=223000

Lisätietoja

Turvallisuuspäällikkö Olli-Pekka Laakso
olli-pekka.laakso@jyu.fi
+358 50 428 5310
kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,