Väitös: 17.11.2017 PsL Sanna Liuha (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, psykologia)

Alkamisaika: perjantai 17. marraskuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: perjantai 17. marraskuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

PsL Sanna Liuhan psykologian väitöskirjan ”Three Different Approaches to Cognitive Fatigue in Patients with a Mild Form of Multiple Sclerosis: Objective Cognitive, Subjective Cognitive and Neurophysiological” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä PsT, dosentti Eija Rosti-Otajärvi (Tampereen yliopistollinen sairaala) ja kustoksena dosentti Jukka Kaartinen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

PsL Sanna Liuhan psykologian väitöskirjan ”Three Different Approaches to Cognitive Fatigue in Patients with a Mild Form of Multiple Sclerosis: Objective Cognitive, Subjective Cognitive and Neurophysiological” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä PsT, dosentti Eija Rosti-Otajärvi (Tampereen yliopistollinen sairaala) ja kustoksena dosentti Jukka Kaartinen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

Sanna Liuha
sanna.liuha@ksshp.fi