Väitös: 25.11.2017 FL Hellä Siekkinen (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, soveltava kielitiede)

Alkamisaika: lauantai 25. marraskuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: lauantai 25. marraskuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, H320

FL Hellä Siekkisen soveltavan kielitieteen väitöskirjan ”Työelämä, täältä tullaan - kielitaitoisina ja itseohjautuvina - Tutkimus opiskelijoista monimuotoisesti toteutetulla englannin opintojaksolla Jyväskylän ammattikorkeakoulussa” (Working life, here we come - with better language skills and with more readiness for self-directed learning A study of the students on a multi-form English course at the Jyväskylä University of Applied Sciences) tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Ritva Kantelin (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena professori Ari Huhta (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

FL Hellä Siekkisen soveltavan kielitieteen väitöskirjan ”Työelämä, täältä tullaan - kielitaitoisina ja itseohjautuvina - Tutkimus opiskelijoista monimuotoisesti toteutetulla englannin opintojaksolla Jyväskylän ammattikorkeakoulussa” (Working life, here we come - with better language skills and with more readiness for self-directed learning A study of the students on a multi-form English course at the Jyväskylä University of Applied Sciencestarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Ritva Kantelin (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena professori Ari Huhta (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

Hellä Siekkinen
hella.siekkinen@suomi24.fi