Ajankohtaista

Verkkomaksu + mobiilikuitti + opiskelijakortti = kaikki mitä tarvitset korkeakoululiikunnan tunneille

Korkeakoululiikunnan syksy on käynnistynyt teknisesti uudistuneena. Päästäksesi mukaan tunneille maksa liikuntamaksu (syyskukukausi 40 euroa) yliopiston verkkomaksupalvelussa, tallenna mobiilikuitti matkapuhelimeesi tai printtaa kuitti värillisenä tulosteena. Kuitin lisäksi pidä tunneilla mukana opiskelijakorttia tai -todistusta, kuten ennenkin. Et tarvitse enää liikuntatarraa opiskelijakorttiisi merkiksi maksusta. Jos haluat käyttöösi myös Kortepohjan kuntosalin, hae silloin kuntosalikortti Yliopistokauppa Sopista. 

Uudistus lyhyesti:

  • Liikuntamaksu maksetaan yliopiston verkkomaksupalvelussa
  • Tänä lukuvuonna liikuntamaksu maksetaan kausittain, syyskauden hinta on 40€
  • Liikuntatarra poistuu käytöstä ja tilalle tulee mobiilikuitti
  • Saat kaikki liikuntapalvelut, - ryhmäliikunnan, palloiluvuorot ja kuntosalit - yhdellä liikuntamaksulla
  • Mobiilikuitilla pääset nyt myös Monitoimitalon kuntosalille. Kaupungin liikuntapalveluista tulee lunastaa salin käyttöön oikeuttava 7 euroa maksava ranneke. Kortepohjan kuntosalikortti haetaan Yliopistokauppa Sopista. Liikunta-rakennuksen kuntosali on entiseen tapaan yliopistolaisille ilmainen. 

Huom! Liikuntamaksun maksaminen onnistuu vain, jos olet ilmoittautunut yliopistoon kuluvalle lukuvuodelle (lisätietoja yliopistoon ilmoittautumisesta). Ilmoittautumiseen liittyvissä ongelmatapauksissa ota yhteyttä opiskelijapalvelut@jyu.fi. 

Kausikohtaiset hinnat:

  • Syyskausi (31.12. asti) 40 euroa
  • Kevätkausi (1.1.-30.4.2018) 40 euroa
  • Kesäkausi (1.5.-31.8.3018) 20 euroa 

Hinnat ovat nousseet hieman viime vuodesta. Arvolisäveron muutos nostaa hintoja noin 10 %, ja yliopiston ostamat ulkopuoliset palvelut ja tilakustannukset ovat nousseet.

Ryhmäliikunnan viikoittaisen ohjelman näet kalenterista korkeakoululiikunnan sivuilla. Jyväskylän yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle on lisäksi tarjolla eri liikuntalajien kursseja, jotka eivät sisälly korkeakoululiikunnan liikuntamaksuun. 

Lisätietoja: 

Liikuntapäällikkö Anneli Mörä-Leino 
anneli.mora-leino(at)jyu.fi 
p. 050 428 5270 

kuuluu seuraaviin kategorioihin: