Haluatko oppia uusia taitoja stressin- ja elämän hallintaan? Hae Opiskelijan kompassi -ohjelmaan 9.10. mennessä

Opiskelijan kompassi

Haluatko oppia uusia taitoja stressin- ja elämän hallintaan?

Osallistu tutkitusti toimivaan hyvinvointi- ja elämäntaito -ohjelmaan. Ohjelma sisältää ilmaisia henkilökohtaisia tapaamisia hyvinvointivalmentajan kanssa.

Opiskelijan kompassi

Opiskelijan Kompassi on Jyväskylän yliopiston opiskelijoille tarkoitettu ilmainen, verkkopohjainen hyvinvointi- ja elämäntaito-ohjelma, joka antaa eväitä ja työkaluja jaksamiseen ja opiskelun tueksi. Opiskelijan Kompassista on mahdollista saada tukea esimerkiksi stressin, ahdistuksen tai masenuksen käsittelyyn, mutta myös yleisesti elämänhallintaan ja itsetuntemuksen parantamiseen. Tuettu ohjelma sisältää henkilökohtaisia tapaamisia hyvinvointivalmentajan kanssa.

Ota yhteyttä 9.10.2017 mennessä:

• opiskelijankompassi@jyu.fi
  • 040 805 3499

Opiskelijan kompassin tarkoituksena on tukea Jyväskylän yliopiston opiskelijoita heidän opinnoissaan. Kompassi auttaa sinua saamaan uutta näkökulmaa tilanteeseesi ja antaa sinulle välineitä auttaa itse itseäsi. Toivomme, että tulet löytämään asioita, jotka ovat tärkeitä juuri sinulle, ja jotka auttavat jaksamaan paremmin opinnoissasi ja elämässäsi.

Lisätietoa:

kuuluu seuraaviin kategorioihin: