Jyväskylän yliopiston Kielikampus järjestää seitsemännen valtakunnallisen kielikampusseminaarin

Tiistaina 26.9.2017, klo 9.00–15.00, Euroopan kielten päivä, yliopiston päärakennus, aula, Seminaarinmäki
Keskiviikkona 27.9.2017, klo 12.00–16.30, Kielikampusseminaari yliopiston päärakennus, C1 ja aula, Seminaarinmäki

Jyväskylän yliopiston kielikeskus juhlistaa 40-vuotista taivaltaan syyskuussa 2017. Syntymäpäiviä vietetään kampuksella Euroopan kielten päivän ja kielikampusseminaarin yhteydessä.

Keskiviikkona 27.9. alkaen kello 12.00 järjestetään Kielikampusseminaari, joka on samalla kielikeskuksen juhlaseminaari. Seminaarin teemana on akateeminen kielenopetus ja kielentutkimus, joita tutkaillaan vähän taaksepäin, tarkastellaan niiden nykytilaa ja keskitytään niiden tulevaisuuteen. Seminaarissa kielikeskuksen toimintaa avataan usean lyhyen puheenvuoron avulla ja toimintaa näytetään erilaisilla esittelypisteillä. Dialogipuheenvuorossaan professori Hannele Dufva ja yliopistonlehtori Olli-Pekka Moisio keskustelevat muuttuvasta kielikoulutuksesta. Dekaani Minna-Riitta Luukka ja toimitusjohtaja Ilkka Mäkitalo tarjoavat puolestaan kaksi näkökulmaa työelämän muutoksesta.

Euroopan kielten päivä
yliopistonlehtori Katja Mäntylä