Taina Erkkilä Jyväskylän yliopiston markkinointi- ja viestintäpäälliköksi

Taina ErkkiläFilosofian maisteri (yhteisöviestintä) Taina Erkkilä on valittu Jyväskylän yliopiston markkinointi- ja viestintäpäälliköksi 1. lokakuuta 2017 alkaen.  Hän muuttaa Jyväskylään Espoosta. Erkkilä on tehnyt tähänastisen uransa viestinnän johtotehtävissä kansainvälisissä pörssiyhtiöissä (Fortum, Huhtamäki, Nissan) ja tätä ennen toiminut viestintätehtävissä mm. Teknillisessä korkeakoulussa. Uuden työnsä ohessa Erkkilä tekee väitöskirjaa viestinnän johtamisen alalta Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa.

Erkkilän johtama uusi viestintäpalvelut-yksikkö kuuluu tutkimus- ja kampuspalvelujen vastuualueelle. Vuoden 2017 alusta viestintäpalvelut on keskitetty yhteensä 26 työntekijän kokoiseksi yksiköksi, ja sen tehtävänä on kehittää, suunnitella ja toteuttaa yliopiston sisäistä ja ulkoista viestintää sekä kotimaista ja kansainvälistä markkinointia. Lisäksi vastuulla ovat brändityö, hallinnolliset ja viestinnälliset kielenkääntöpalvelut, yliopistokauppa Sopin toiminta sekä tapahtumajärjestelyt ja kumppanuussuhteiden, kuten alumnitoiminnan ja varainhankinnan tuki.

Viestintäpalvelujen yliopistoviestinnän tiiminvetäjänä toimii viestintäpäällikkö Liisa Harjula ja digitaalisen viestinnän tiimivetäjänä viestintäpäällikkö Miikka Kimari. Lisäksi yksikköön kuuluvat kumppanuus- ja markkinointitiimit. Tutkimus- ja kampuspalveluja johtaa Anu Mustonen, joka tukee yliopiston ylintä johtoa viestinnässä ja sidosryhmätyössä.

Taina Erkkilä, puh. 050 3000 409, taina.h.erkkila@jyu.fi (2.10.alkaen)

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,