Konsertti: Suomen 100 kauneinta kuorolaulua

Alkamisaika: lauantai 07. lokakuuta 2017, 14.00

Päättymisaika: lauantai 07. lokakuuta 2017, 19.00

Paikka: Jyväskylän Normaalikoulun juhlasali, Yliopistonkatu 1, Jyväskylä

Äänestä Suomen kauneinta kuorolaulua ja osallistu konserttiin 7.10.

Jyväskylän Normaalikoululla järjestetään lauantaina 7.10. 2017 klo 14-19 keski-suomalaisten kuorojen maratonkonsertti. Ennakkoäänestyksen perusteella esitettäväksi on valittu Suomen 100 kauneinta kuorolaulua. Tapahtuma on osa valtakunnallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Konsertissa esiintyvissä kuoroissa laulaa runsaasti musiikkikampuksen oppilaitosten henkilöstöä ja opiskelijoita. Maratonkonsertti kestää useita tunteja kuorojen vaihdellessa omine esityksineen. Yleisö voi tulla ja mennä konserttisaliin oman aikataulunsa mukaan, konsertista voi poistua ja siihen voi palata päivän aikana, milloin itselle sopii.  Konserttiin on vapaa pääsy ja se on nähtävissä myös suorana lähetyksenä Ylen verkkosivuilla.

Tapahtuman yhteydessä valitaan kaunein kuorolaulu yleisöäänestyksellä. Äänestä omia kuorolaulusuosikkejasi verkkokyselyn kautta!

Musiikkikampuksen johtaja Hannu Ikonen
hannu.ikonen(a)jamk.fi