Ajankohtaista

Väitös: 10.11.2017 Katarzyna Kärkkäinen (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, kasvatustiede)

Alkamisaika: perjantai 10. marraskuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: perjantai 10. marraskuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, Liikunta, L303

Katarzyna Kärkkäisen kasvatustieteen väitöskirjan ”Learning, teaching and integration of adult migrants in Finland” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti, KT Marianne Teräs (Tukholman yliopisto) ja kustoksena professori Jussi Välimaa (Jyväskylän yliopisto).

Katarzyna Kärkkäisen kasvatustieteen väitöskirjan ”Learning, teaching and integration of adult migrants in Finland” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti, KT Marianne Teräs (Tukholman yliopisto) ja kustoksena professori Jussi Välimaa (Jyväskylän yliopisto). 

Lisätietoja

Katarzyna Kärkkäinen
katarzyna.karkkainen@jyu.fi
+358408054258
kuuluu seuraaviin kategorioihin: