Väitös: 1.12.2017 TtM Marja Leppänen (Liikuntatieteellinen tiedekunta, liikuntalääketiede)

Alkamisaika: perjantai 01. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: perjantai 01. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

TtM Marja Leppäsen liikuntalääketieteellisen väitöskirjan ”Physical Activity During Pregnancy and Early Childhood from the Perspective of Gestational Diabetes Risk and Children’s Body Composition” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Päivi Rautava (Turun yliopisto) ja kustoksena professori Urho Kujala (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

Marja Leppänen
marja.h.leppanen@student.jyu.fi