Väitös: 29.11.2017 MA Ali Moazami-Goodarzi (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, psykologia)

Alkamisaika: keskiviikko 29. marraskuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: keskiviikko 29. marraskuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

MA Ali Moazami-Goodarzin psykologian väitöskirjan ”The Work-Family Interface and its Correlates: Integrating Variable and Person Oriented Approaches” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Liisa Mäkelä (Vaasan yliopisto) ja kustoksena dosentti Saija Mauno (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanniksi.

MA Ali Moazami-Goodarzin psykologian väitöskirjan ”The Work-Family Interface and its Correlates: Integrating Variable and Person Oriented Approaches” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Liisa Mäkelä (Vaasan yliopisto) ja kustoksena dosentti Saija Mauno (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanniksi.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: