Väitös: 2.12.2017 PsM Anu Karvonen (Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, psykologia)

Alkamisaika: lauantai 02. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: lauantai 02. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, H320

PsM Anu Karvosen psykologian väitöskirjan ”Sympathetic nervous system synchrony between participants of couple therapy” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Wolfgang Tschacher (University Hospital of Psychiatry, Bern, Sveitsi) ja kustoksena dosentti Markku Penttonen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.

PsM Anu Karvosen psykologian väitöskirjan ”Sympathetic nervous system synchrony between participants of couple therapy” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Wolfgang Tschacher (University Hospital of Psychiatry, Bern, Sveitsi) ja kustoksena dosentti Markku Penttonen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.

Anu Karvonen
anu.karvonen@jyu.fi