Väitös: 1.12.2017 FM Riina Turunen (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, Suomen historia)

Alkamisaika: perjantai 01. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: perjantai 01. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, H320

FM Riina Turusen Suomen historian väitöskirjan ”Velka, vararikko ja tuomio. Konkurssi ja sen merkitykset 1800-luvun suomalaisissa kaupungeissa” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Antti Kuusterä (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Jari Ojala (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

FM Riina Turusen Suomen historian väitöskirjan ”Velka, vararikko ja tuomio. Konkurssi ja sen merkitykset 1800-luvun suomalaisissa kaupungeissa” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Antti Kuusterä (Helsingin yliopisto) ja kustoksena professori Jari Ojala (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

Riina Turunen
riina.j.turunen@jyu.fi