Ajankohtaista

Väitös: 2.12.2017 YTL Merja Rapeli (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, sosiaalityö)

Alkamisaika: lauantai 02. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: lauantai 02. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, RUU D104 (Helena)

YTL Merja Rapelin sosiaalityön väitöskirjan ”The Role of Social Work in Disaster Management in Finland” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä YTT, dosentti Elli Aaltonen (Kela) ja kustoksena professori Kati Närhi (Jyväskylän yliopisto).

YTL Merja Rapelin sosiaalityön väitöskirjan ”The Role of Social Work in Disaster Management in Finland” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä YTT, dosentti Elli Aaltonen (Kela) ja kustoksena professori Kati Närhi (Jyväskylän yliopisto).

Lisätietoja

Merja Rapeli
merja.rapeli@gmail.com
kuuluu seuraaviin kategorioihin: