Väitös: 15.12.2017 TtM Karoliina Kaasalainen (Liikuntatieteellinen tiedekunta, terveyskasvatus)

Alkamisaika: perjantai 15. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: perjantai 15. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, RUU D104 (Helena)

TtM Karoliina Kaasalaisen terveyskasvatuksen väitöskirjan ”Awaking the motivation for change - Relationships between physical fitness, physical activity and psychosocial factors among men in the Adventures of Joe Finn Campaign” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Katja Borodulin (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Helsinki) ja kustoksena professori Marita Poskiparta (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

TtM Karoliina Kaasalaisen terveyskasvatuksen väitöskirjan ”Awaking the motivation for change - Relationships between physical fitness, physical activity and psychosocial factors among men in the Adventures of Joe Finn Campaign” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä dosentti Katja Borodulin (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Helsinki) ja kustoksena professori Marita Poskiparta (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

Karoliina Kaasalainen
karoliina.s.kaasalainen@student.jyu.fi