Ajankohtaista

Suomi 1917-1918 (yleisöseminaari)

Alkamisaika: torstai 30. marraskuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: torstai 30. marraskuuta 2017, 16.00

Paikka: Seminaarinmäki, Historica, H306, 3. krs, hissi

Osana Suomi 100 -hanketta Jyväskylän Historiallinen yhdistys, Historian ja etnologian laitos sekä Suomen Historiallinen Seura järjestävät kaikille avoimen, ilmaisen ja suurelle yleisölle suunnatun yleisöseminaarin otsikolla Keski-Suomi 1917–1918. Seminaari on osa SHS:n ympäri Suomea koordinoimia seminaareja, joissa herätetään kriittistä ja vuorovaikutteista keskustelua paikallisista tapahtumista. Seminaarissa esitelmöitsijät tarkastelevat ajan tapahtumia Keski-Suomessa ja Jyväskylässä ihmisten arjen ja kokemusten osalta, ja huomio kiinnitetään paikallisiin ja arkisiin ilmiöihin. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Yksityiskohtaisemmat tiedot seminaarista ja sen esiintyjistä aiheineen löytyvät yhdistyksen kotisivuilta.

http://jyvaskylanhistoriallinenyhdistys.blogspot.fi/

Lisätietoja

Petteri Impola
petteri.s.impola@jyu.fi
-
kuuluu seuraaviin kategorioihin: