Ajankohtaista

Väitös: 15.12.2017 FM Maiju Strömmer (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, suomen kieli)

Alkamisaika: perjantai 15. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: perjantai 15. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

FM Maiju Strömmerin suomen kielen väitöskirjan ”Mahdollisuuksien rajoissa. Neksusanalyysi suomen kielen oppimisesta siivoustyössä” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä FT, dosentti Leena Kuure (Oulun yliopisto) ja kustoksena professori Minna Suni (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

FM Maiju Strömmerin suomen kielen väitöskirjan ”Mahdollisuuksien rajoissa. Neksusanalyysi suomen kielen oppimisesta siivoustyössä” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä FT, dosentti Leena Kuure (Oulun yliopisto) ja kustoksena professori Minna Suni (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

Lisätietoja

Maiju Strömmer
maiju.strommer@jyu.fi
+358408055075
kuuluu seuraaviin kategorioihin: