Väitös: 12.1.2018 FM Santa Stopniece (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, kulttuurienvälinen viestintä)

Alkamisaika: perjantai 12. tammikuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 12. tammikuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

FM Santa Stopniecen kulttuurienvälisen viestinnän väitöskirjan ”Finnish-Chinese intercultural negotiation: power positioning and search for common ground” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Tony Fang (Tukholman yliopisto) ja kustoksena yliopistonlehtori Marko Siitonen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanniksi.

FM Santa Stopniecen kulttuurienvälisen viestinnän väitöskirjan ”Finnish-Chinese intercultural negotiation: power positioning and search for common ground” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Tony Fang (Tukholman yliopisto) ja kustoksena yliopistonlehtori Marko Siitonen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanniksi.

Santa Stopniece
santastop@inbox.lv