Ajankohtaista

Väitös: 16.2.2018 FM Reeta Kangas (Liikuntatieteellinen tiedekunta, gerontologia ja kansanterveys)

Alkamisaika: perjantai 16. helmikuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 16. helmikuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

FM Reeta Kankaan gerontologian ja kansanterveyden väitöskirjan ”Aging and microRNA messaging: Associations to systemic estrogen levels and physical performance” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Carolyn M. Klinge (University of Louisville), USA ja kustoksena akatemiatutkija Eija Laakkonen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.

FM Reeta Kankaan gerontologian ja kansanterveyden väitöskirjan ”Aging and microRNA messaging: Associations to systemic estrogen levels and physical performance” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Carolyn M. Klinge (University of Louisville), USA ja kustoksena akatemiatutkija Eija Laakkonen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.

Lisätietoja

Reeta Kangas
kangasreeta@gmail.com
044 083 8689
kuuluu seuraaviin kategorioihin: