Erityisstipendit 2017

Jyväskylän yliopiston rehtori julistaa haettavaksi Jyväskylän yliopistossa opiskelevien vammaisten opiskelijoiden akateemisen koulutuksen tukemiseen tarkoitettuja apurahoja.

Stipendit on tarkoitettu sekä perus- että jatkokoulutuksessa oleville yliopiston varsinaisille ja läsnä oleviksi ilmoittautuneille opiskelijoille. Apurahat jaetaan henkilökohtaisina stipendeinä. Apurahoina jaetaan enintään 2000 euroa, joista yksi 1000 euron apuraha jaetaan jatko-opiskelijalle ja yksi - kaksi 500 euron apurahaa perustutkinto-opiskelijoille.

Hakemus on vapaamuotoinen ja siinä on oltava hakijan henkilö-, yhteys (myös pankkitilin numero ja verotuskunta) - ja opiskelutietojen lisäksi esitettyinä ne seikat, joilla hakija haluaa perustella hakemustaan.

Kirjalliset hakemukset osoitetaan opintohallintopäällikkö Tuula Maijaselle, jolta saa myös lisätietoja sähköpostitse tuula.maijanen@jyu.fi tai puhelimitse 0500 546 003.

Hakuaika päättyy ti 31.10.2017 klo 16.00 ja apurahan saajille asiasta tiedotetaan 1.12.2017 mennessä.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: