Ajankohtaista

Pekka Koskela, Terhi-Anna Wilska ja Olli-Pekka Moisio Jyväskylän yliopiston hallitukseen

Jyväskylän yliopiston hallituksen jäsenten vaali ryhmistä professorit sekä muu opetus- ja tutkimushenkilöstö sekä muu henkilöstö toimikaudelle 1.1.2018-31.12.2021 päättyi keskiviikkona 4.10.2017. Vaalin tuloksen mukaisesti valituksi tulivat professori Pekka Koskela ja professori Terhi-Anna Wilska ryhmästä professorit sekä yliopistonlehtori Olli-Pekka Moisio ryhmästä muu opetus- ja tutkimushenkilöstö ja muu henkilöstö. Yliopistokollegio vahvistaa vaalin tuloksen kokouksessaan 10.10.2017. 

Pekka Koskela
Pekka Koskela
Terhi-Anna Wilska
Terhi-Anna Wilska
Olli-Pekka Moisio
Olli-Pekka Moisio

Vaaleissa oli ehdolla 7 professoria sekä 6 henkilöä ryhmässä muu opetus- ja tutkimushenkilöstö ja muu henkilöstö. Äänestysaktiivisuus kohosi 48,15 prosenttiin. Vaaleissa käytettiin ensimmäistä kertaa sähköistä äänestysjärjestelmää. 

Jyväskylän yliopiston hallitukseen tulee yliopistokollegion päätöksen mukaisesti seitsemän jäsentä. Yliopiston ulkopuolisia jäseniä seuraavan kahden vuoden toimikauden ajan ovat yliopistokollegion 16.5.2017 päätöksen mukaisesti KTT Aki Kangasharju, FT Kaisa Oksanen sekä emeritakansleri, FT Krista Varantola. Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto valitsee hallituksen opiskelijajäsenen kokouksessaan 15.11.2017. Opiskelijajäsenen toimikausi on kaksi vuotta. 

Hallitus on yliopiston ylin päättävä elin. Se päättää yliopiston toiminnan ja talouden keskeisistä tavoitteista, strategiasta ja ohjauksen periaatteista.

Ehdokaskohtaiset äänimäärät ovat henkilökunnan luettavissa yliopiston intranet-sivulla www.jyu.fi/vaalit/vaalitulos (kirjautuminen JYU-tunnuksilla).

Lisätietoja:

Vaalilautakunnan puheenjohtaja, hallintojohtaja Kirsi Moisander, kirsi.moisander@jyu.fi, puh. 0400 248061

kuuluu seuraaviin kategorioihin: