Ajankohtaista

Kerro käsityksiäsi tieto- ja kyberturvallisuudesta. Arvomme Nokia 6 -älypuhelimen

Osana digitaalisen turvallisuuden teemaviikkoa käynnistetään kyselytutkimus, jolla kartoitetaan yliopiston opiskelijoiden käsityksiä ja kokemuksia tieto- ja kyberturvallisuudesta. Kyselyn toteuttaa Informaatioteknologian tiedekunta ja siihen voi vastata lokakuun loppuun saakka. Kyselyyn voit vastata osoitteessa https://www.jyu.fi/it/kyber/kyberkysely.

Kyselyn tuloksia käytetään Jyväskylän yliopiston tietoturvan ja tietoturvakoulutuksen kehittämiseen sekä tieteelliseen tutkimukseen. Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu kyselyyn. Jokaisen yhteystietonsa vastaamisen yhteydessä jättäneen kesken arvotaan Nokia 6 -älypuhelin.

Lisätietoja:

tietoturvapäällikkö Teijo Roine
040 805 3837, teijo.roine@jyu.fikuuluu seuraaviin kategorioihin: