Pitchaa itsesi Slushiin!

Kiinnostaisiko matka Euroopan johtavaan start up -tapahtumaan, joka järjestetään Helsingissä 30.11.–1.12.2017? Onko sinulla/tiimilläsi teknologiaa hyödyntävä idea, jonka kehittämistä edistäisi Slush-tapahtumaan osallistuminen? Mikäli vastasit kysymyksiin myöntävästi, löydät alta lisää ohjeistusta.

Toimi näin: 1. Suunnittele (tiimin kanssa) ideasta pitchi, jossa myös perustelette, miksi Slush-tapahtumaan tulisi päästä juuri nyt. Muistakaa myös kertoa, miten Slush-tapahtumaan pääsy veisi ideaa eteenpäin. Pitchi saa kestää maksimissaan kolme minuuttia. 2. Videoikaa pitchinne. 3. Lähettäkää 19.10.2017 mennessä linkki ko. videoon (ei siis itse videota) Kauppakorkeakoulun Päivi Patjalle: paivi.m.patja@jyu.fi.

Pitchit arvioi Jyväskylän yliopiston henkilökunnasta koostuva raati. Jaossa on 8 kpl opiskelijalippuja ja ne voivat mennä joko yksittäisille hakijoille tai tiimeille. Lippujen saajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 20.10.2017.

Jyväskylän Yritystehdas tarjoaa opiskelijalippujen saajille sparraustilaisuuden ennen Slush-tapahtumaa, jotta ko. tapahtumasta olisi mahdollista saada irti suurin mahdollinen hyöty. Slush-lippujen saajat saavat tähän liittyvää viestiä Yritystehtaalta.

Lisätietoja Slush-tapahtumasta löytyy täältä.

Lisätietoja: Päivi Patja: paivi.m.patja@jyu.fi, Reija Häkkinen: reija.a.hakkinen@jyu.fi

kuuluu seuraaviin kategorioihin: