Millainen on sinun unelmiesi ravintolakampus?

Sonaatin kampanja

Millainen on sinun unelmiesi ravintolakampus? Tarvitsemme apuasi, sillä olemme käynnistäneet Sonaatissa strategiatyön. Tulossa on Sonaatin 20-vuotisen historian suurin uudistus. Luomme uudenlaista ravintolakampusta, uudistamme brändiä ja digitalisoimme palveluitamme. Olemme sitoutuneet investoimaan tulevaisuuteen, ja haluamme huomioida aiempaa paremmin monimuotoisen yhteisömme tarpeet ja tulevaisuuden trendit.

Toivomme, että voit vastata kyselyymme. Pienenä kiitoksena saat kahvin tai teen, mutta jo pian huomaat myös suurempia uudistuksia jotka palvelevat sinua ja hyvinvointiasi. Vastaa kyselyyn tästä.

Sonaatti haluaa olla vahvistamassa Jyväskylän vetovoimaista yliopistokampusta. Tulevaisuuden ravintolakampus tarjoaa erilaisia elämyksiä ja toivottavasti kykenee myös yllättämään sinut, aamuvarhaisesta iltamyöhään.  Sesongit näkyvät, ja ravintoloilla on selkeästi erilainen identiteetti. Osa historiallisista paikoista, kuten Lozzi ja Belvedere, ovat jatkossakin alkuperäisessä asussaan, mutta kampukselta löytyy myös aivan uudenlaisia ja omaleimaisia ravintoloita, ehkäpä myös ruokarekka. Ravintoloissa näkyvät trendit, etniset vivahteet ja hyvinvointi.

Jarkko Pirkkalainen
Sonaatti Oy, hallituksen puheenjohtaja