Soveltuuko taide? Hyvinvoinnin välitystoimisto -hankkeen päätösseminaari Keski-Suomessa

Alkamisaika: perjantai 24. marraskuuta 2017, 09.30

Päättymisaika: perjantai 24. marraskuuta 2017, 15.15

Paikka: Seminaarinmäki, Musica, Educa

Mitä yhteistä on taiteella, sosiaali- ja terveysalalla sekä liiketoimintasuunnitelmalla? Tätä kysymystä on tutkittu perusteellisesti kolmivuotisessa ESR-rahoitteisessa Hyvinvoinnin välitystoimisto -hankkeessa. Haluamme nyt esitellä mitä saimme selville, ja mihin tämä kaikki mahdollisesti johtaa.

Kutsumme sinut osallistumaan kanssamme Soveltuuko taide? -seminaariin perjantaina 24.11.2017  klo 9.30-15.15 Jyväskylän yliopistolle. Luvassa on mm. taiteen soveltavan käytön työpajoja sekä keskustelupaneeli, jossa kohtaavat sote-alan ammattilainen, taiteilija sekä palveluliiketoiminnan ja rahoitushankinnan asiantuntija.

Soveltuuko taide? -seminaarin järjestävät Humak, Jyväskylän yliopisto sekä Osuuskunta Kuje. Seminaarin tarkoituksena on tuoda Hyvinvoinnin välitystoimisto -hanke Keski-Suomen osalta päätökseen, ja lisäksi avata hankkeen työn hedelmien tulevaisuuden näkymiä. Hankkeen päättyessä Humak ja Jyväskylän yliopisto siirtyvät taka-alalle ja Osuuskunta Kuje tulee olemaan tulevaisuuden välitystoimiston alueellinen toimija Keski-Suomessa.

Ate Tervonen
ate.j.tervonen@jyu.fi