Suurin Suomen lippu -tapahtuma

Alkamisaika: lauantai 25. marraskuuta 2017, 16.00

Päättymisaika: lauantai 25. marraskuuta 2017, 18.00

Paikka: Lutakonaukio

Suomi juhlii 100-vuotista itsenäisyyttä vuonna 2017, ja tästä syystä LUMA-keskus on haastanut suomalaiset kunnat toteuttamaan Suurinta Suomen lippua. Tavoite on toteuttaa mahdollisimman suuri Suomen lippu modernia teknologiaa hyödyntäen.

Jyväskylän yliopiston eri ainejärjestöt järjestävät oman yhteisen versionsa Suurimmasta Suomen lipusta 25.11.2017 klo 16.00 alkaen Lutakonaukiolla.

Valon kaupunki - teemaan sopivasti myös Suomen lippu toteutetaan valoja käyttäen; lippu luodaan omilla mobiililaitteilla heijastaen sinistä tai valkoista väriä ja lippu kuvataan yläilmoista. Ota siis kännykkäsi/tablettisi matkaan ja saavu paikalle akut ladattuna! Tarkempi
ohjeistus kerrotaan paikan päällä.

Toivomme osallistujia saapuvaksi paikalle muutoin kuin omalla autolla, jotta vältämme Lutakon väylien tukkeutumisen.

Jyväskylän yliopiston Suomen Suurin lippu - tiimi toivottaa kaikki kynnelle kykenevät tervetulleiksi luomaan Suurinta Suomen lippua!

Tapahtumassa mukana:
Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, K-Supermarket Lutakko, Le Qulkuri, Jyväskylän kaupunki
Jyväskylän yliopiston ainejärjestöt: Radikaali, Fokus, Svenska Klubben, Sputnik, Syrinx, Magna Carta, Parku

Tiedotusvastaava Sofia Blomquist
sofia.u.blomquist@student.jyu.fi