Suomi 100: Kukkiiko luovuus?

Alkamisaika: perjantai 01. joulukuuta 2017, 14.00

Päättymisaika: perjantai 01. joulukuuta 2017, 16.00

Paikka: Seminaarinmäki, Päärakennus, juhlasali C1

Suomi 100: Kukkiiko luovuus?

Suomi100-seminaari

Kukkiiko luovuus? -tilaisuuden juontaa kirjailija, puhuja, juontaja, muusikko ja laulujen kääntäjä André Noël Chaker ja avaa rehtori Keijo Hämäläinen

Tilaisuudessa annetaan luovuuden kukkia ja kysytään: oletko valmis luovaan tilaan, jossa kaikki ei välttämättä ole ihan sitä, miltä näyttää? Kannattaa siis varautua yllätyksiin.

• Näyttelijä, yrittäjä, poliitikko ja kouluttaja Satu Silvo johdattelee miettimään, mitä voidaan saada aikaan pitämällä huolta luovuuden kukan kukoistuksesta.
  • Opettajaopiskelijat ja peruskoulun luokanopettaja Riitta Vehmas heittävät haasteita opettajankoulutukselle: onko koulussa ja yliopistossa tilaa luovuudelle?
  • Saako luovuus kukkia? Siihen vastaavat opettajankoulutuslaitoksen johtaja Matti Rautiainen ja yliopistotutkija Kaija Collin.
  • Tilaisuuden päättää muusikko, säveltäjä ja äänivalmentaja Maija Kaunismaan esitys, johon myös yleisö pääsee osallistumaan

Seminaarivieraille tarjoillaan juhlakahvitus. Tilaisuus on kaikille avoin, tervetuloa!

Päärakennuksen julkisivu on juhlavalaistuksessa klo 14 alkaen seuraavaan aamuun klo 8 asti.

Jaa sinivalkoisia hetkiäsi tunnisteilla #jyunity #onneasuomi #suomi100

suomifinland100.fi