Väitös: 1.12.2017 LitM Heikki Peltonen (Liikuntatieteellinen tiedekunta, biomekaniikka)

Alkamisaika: perjantai 01. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: perjantai 01. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, L-rakennus, L303

LitM Heikki Peltosen biomekaniikan väitöskirjan “Isometric force-time parameters in monitoring of strength training – With special reference to acute responses to different loading resistances” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Jonathan P. Folland (Loughborough University, UK) ja kustoksena professori Janne Avela (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanniksi.

LitM Heikki Peltosen biomekaniikan väitöskirjan “Isometric force-time parameters in monitoring of strength training – With special reference to acute responses to different loading resistances” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Jonathan P. Folland (Loughborough University, UK) ja kustoksena professori Janne Avela (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanniksi.

LitM Heikki Peltonen
heikki.peltonen@jyu.fi