Väitös: 9.12.2017: KTL Panu Moilanen (Informaatioteknologian tiedekunta, tietojärjestelmätiede)

Alkamisaika: lauantai 09. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: lauantai 09. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora auditorio 2

KTL Panu Moilasen tietojärjestelmätieteen väitöskirjan "Kannustin, koriste ja liikkujan kaveri - Tutkimus liikuntateknologian käyttäjyydestä" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Saara Taalas (Linné-yliopisto, Ruotsi) ja kustoksena tutkimusprofessori Lauri Frank (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

KTL Panu Moilanen
panu.moilanen@jyu.fi