Väitös: 1.12.2017 MSc Chen Chengcong (Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, soveltava kemia)

Alkamisaika: perjantai 01. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: perjantai 01. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Ylistönrinne, YlistöKem 4

MSc Chen Chengcongin soveltavan kemian väitöskirjan "Combustion Behavior of Black Liquors – Droplet Swelling and Influence of Liquor Composition" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Esa Vakkilainen (Lappeenranta University of Technology) ja kustoksena professori Raimo Alén (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.

MSc Chen Chengcongin soveltavan kemian väitöskirjan "Combustion Behavior of Black Liquors – Droplet Swelling and Influence of Liquor Composition" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Esa Vakkilainen (Lappeenranta University of Technology) ja kustoksena professori Raimo Alén (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanninkielinen.

Chengcong Chen
chengcong.chen@jyu.fi