Projektiopintojen kehittämisen lounastyöpaja

Alkamisaika: maanantai 04. joulukuuta 2017, 11.00

Päättymisaika: maanantai 04. joulukuuta 2017, 14.00

Paikka: Seminaarinmäki, Lyhty

Oletko kiinnostunut projektiopetuksesta? Haluatko kehittää omaa opetustasi ja kuulla projektiopetuksen hyvistä käytänteistä? Tule mukaan projektiopintojen lounastyöpajaan!

Työpajan tavoitteena on jakaa tietoa yliopiston parhaista projektiopintokäytännöistä sekä keskustella yhdessä projektiopintojen kehittämisestä.

Projektimuotoinen työskentely alkaa olla itsestäänselvyys työelämässä. Työelämän muutokset ovat luoneet paineita myös opetusmuotojen kehittämiseen. Tämä on näkynyt jo myös uusissa opetussuunnitelmissa.

Olemme syksyn aikana keränneet kokemuksia Jyväskylän yliopiston projektiopetuksesta laajassa haastatteluselvityksessä. Haastattelujen sekä tämän työpajan tulokset julkaistaan kaikille avoimena projektiopintojen tietopankkina.

Hanke on saanut humanistis-yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan strategista rahoitusta.

Tilaisuus alkaa lounaalla.

Linkki ilmoittautumiseen: https://korppi.jyu.fi/kotka/r.jsp?qid=19390

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten ilmoittauduthan pian!

[ENG] This is a call for a workshop on developing project-based learning. The workshop language is Finnish.

Yliopistotutkija Turo Uskali
turo.i.uskali@jyu.fi