Kongressiasioiden aamiainen Hotelli Versossa

Alkamisaika: tiistai 21. marraskuuta 2017, 08.30

Päättymisaika: tiistai 21. marraskuuta 2017, 10.00

Paikka: Hotelli Verso, kokoustilat, Kauppakatu 35

Vuoden viimeinen kongressiasioiden aamiainen.

Tervetuloa hakemaan ideoita oman alasi kokouksen tai kongressin järjestämiseen.

Info pidetään tiistaina 21.11. klo 8.30 - 10.00 Hotelli Verson uusissa kokoustiloissa, osoite Kauppakatu 35.

Herkullisen suomalaisen aamiaisen lomassa saat tietoa Jyväskylä Convention Bureaun tarjoamista maksuttomista palveluista hakiessasi valtakunnallista tai kansainvälistä kokousta tai kongressia Jyväskylään.

Aamiaiselle ovat tervetulleita kaikki yliopistolla kansainvälisten ja valtakunnallisten kokousten ja kongressien parissa toimivat, niitä suunnittelevat ja hakevat henkilöt.

Pyydämme ilmoittautumista maanantaihin 20.11. mennessä sähköpostitse info@jcb.fi tai puhelimitse 050 3446496.

Jyväskylä Convention Bureau auttaa kansainvälisen kokouksen, kongressin tai tapahtuman hankkimisessa Jyväskylään.

Markkinointipäällikkö Jaana Ruponen
jaana.ruponen@jcb.fi