Väitös: 9.3.2018 VTL Katri Viitasalo (Humanistis-yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, sosiaalityö)

Alkamisaika: perjantai 09. maaliskuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 09. maaliskuuta 2018, 15.00

Paikka: Auditorio, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

VTL Katri Viitasalon sosiaalityön väitöskirjan ”Äitien pyrkimykset ja toimintamahdollisuuksien valikko. Käsitteellinen tutkimus äitien taloudellisista toimintamahdollisuuksista” (Aspirations and capability set of mothers. A conceptual study on mothers´ financial capabilities) tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Eeva Jokinen (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena professori Aila-Leena Matthies (Jyväskylän yliopisto). Väitös on suomenkielinen.

Katri Viitasalo
katri.viitasalo@chydenius.fi