Studia Generalia -luentosarjassa pohditaan Yksityinen vai julkinen varhaiskasvatus?

Alkamisaika: torstai 08. helmikuuta 2018, 14.00

Päättymisaika: torstai 08. helmikuuta 2018, 16.00

Paikka: Seminaarinmäki, Ruusupuisto, aula (Alvar Aallon katu 9)

Studia Generalia: Tasa-arvon kysymykset varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja lastenhoidon tukien järjestelmässä

CHILDCARE-hankkeessa tarkastellaan lastenhoidon tukia ja varhaiskasvatus- ja esiopetuspalveluja tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden näkökulmasta. Studia Generalia –luentosarja esittelee CHILDCARE –hankkeen tuloksia ja niitä kysymyksiä, joita tulokset herättävät pienten lasten varhaiskasvatus– ja hoivapalveluita koskien. Luentosarja toteutetaan yhteistyössä Tampereen yliopiston ja THL:n kanssa.

Päivän aihe: Yksityinen vai julkinen varhaiskasvatus? Professori Maarit Alasuutari ja yliopistonopettaja Ville Ruutiainen

Katso koko luentosarjan ohjelma (pdf)

Kasvatustieteiden tiedekunnan opiskelijat voivat hyödyntää luentosarjaa osana vapaasti valittavia maisteriopintoja. Kurssin KTKS155: Tasa-arvon kysymykset varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja lastenhoidon tukien järjestelmässä (5 op) suoritustapana on oppimistehtävän laatiminen luentojen/ luentotallenteiden sekä artikkelikokoelman pohjalta. Ilmoittautuminen kurssille on avoinna 01.12.2017-15.1.2018 Korpissa. Kurssin tentaattorina toimivat Anna Siippainen ja Anu Kuukka. Ilmoittautuminen koskee vain opiskelijoita.

Luennot pidetään torstaisin klo 14–16 Jyväskylän yliopiston Ruusupuisto –rakennuksen aulassa (Alvar Aallon katu 9). Luentosarja on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Luennot on katsottavissa suorana verkosta. Lisäksi kurssin suorittavien opiskelijoiden on mahdollista katsoa luentojen tallenteet.

Anna Siippainen
anna.siippainen@jyu.fi