Väitös: 5.1.2018 KTM Salvatore Ruggiero (Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu, ympäristöjohtaminen)

Alkamisaika: perjantai 05. tammikuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 05. tammikuuta 2018, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora, Lea Pulkkisen sali

KTM Salvatore Ruggieron ympäristöjohtamisen väitöskirjan ”People Power: The Role of Civil Society in Renewable Energy Production” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Senior Research Fellow, dosentti, KTT Paula Kivimaa (University of Sussex) ja kustoksena professori Hanna-Leena Pesonen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanniksi.

KTM Salvatore Ruggieron ympäristöjohtamisen väitöskirjan ”People Power: The Role of Civil Society in Renewable Energy Production” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Senior Research Fellow, dosentti, KTT Paula Kivimaa (University of Sussex) ja kustoksena professori Hanna-Leena Pesonen (Jyväskylän yliopisto). Väitös on englanniksi.

Salvatore Ruggiero
salvatore.ruggiero@jyu.fi