Ajankohtaista

Väitös: 26.1.2018 KTM Jaana Kari (Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu, taloustiede)

Alkamisaika: perjantai 26. tammikuuta 2018, 12.00

Päättymisaika: perjantai 26. tammikuuta 2018, 15.00

Paikka: Seminaarinmäki, S212

KTM Jaana Karin taloustieteen väitöskirjan ”Lifelong physical activity and long-term labor market outcomes” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Ismo Linnosmaa (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena professori Jaakko Pehkonen (Jyväskylän yliopisto).

KTM Jaana Karin taloustieteen väitöskirjan ”Lifelong physical activity and long-term labor market outcomes” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Ismo Linnosmaa (Itä-Suomen yliopisto) ja kustoksena professori Jaakko Pehkonen (Jyväskylän yliopisto). 

Lisätietoja

Jaana Kari
jaana.t.kari@jyu.fi
kuuluu seuraaviin kategorioihin: