Ajankohtaista

Henkilökunnan kuusijuhla ja joulupuuro

Alkamisaika: torstai 14. joulukuuta 2017, 11.30

Päättymisaika: torstai 14. joulukuuta 2017, 13.00

Paikka: Seminaarinmäki, Päärakennus, juhlasali ja aula

Kuusijuhla ja joulupuuro

Tervetuloa kuusijuhlaan ja joulupuurolle 14.12.

Joulu on ihan pian. Ja se tarkoittaa, että on aika JYUn kuusijuhlan ja puuron. Tule hengähtämään kiireisen syksyn jälkeen ja fiilistelemään joulun tuloa henkilökunnan yhteiseen kuusijuhlaan torstaina 14.12. päärakennukseen. Rehtorikin tulee.

Kokoonnumme päärakennuksen aulaan klo 11 alkaen glögille, ja ohjelma juhlasalissa alkaa klo 11.30. Kuulemme rehtori Keijo Hämäläisen tervehdyksen ja Sentimento-kuoron laulua. Laulamme yhdessäkin. Tänä vuonna Tiernapoikina nähdään avoimen tiedon keskuksen henkilökuntaa, ja paikalle saapuu myös joulupukki yllätyspaketteineen. Ohjelmassa on lisäksi Yliopistosäätiön myöntämien yhteisöllisyyden rakentaja -palkintojen jako.  
 
Tule joulumielellä tai tule hakemaan sitä täältä!
 
Ilmoittaudu Korpissa viimeistään 7.12.

Lisätietoja

Erja Kosonen
erja.kosonen@jyu.fi
kuuluu seuraaviin kategorioihin: