JSBE:n WeAll-hanke sai jatkorahoituksen Akatemiasta

Suomen Akatemian strategisen tutkimuksen neuvosto (STN) myönsi Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoululle lokakuun lopussa runsaan 2,8 miljoonan euron jatkorahoituksen WeAll-hankkeeseen. Rahoitus myönnettiin ajalle 1.1.2018–30.4.2021. Rahoitus on osa STN:n Tasa-arvoinen yhteiskunta -tutkimusohjelmaa, joka rahoittaa peruspalveluiden ja etuusjärjestelmien tasa-arvoa edistävää tutkimusta.

Hankkeen konsortioon kuuluvat JSBE:n lisäksi Helsingin yliopisto sekä Svenska Handelshögskolan Hanken, jotka tutkivat yhdessä yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti kestävää tulevaisuuden työelämää. Tutkimuksessa on käytössä uusi innovatiivinen ja osallistava näkökulma, jonka pohjalta tarkastellaan tasa-arvoa ja eriarvoisuuksia työelämässä kaupungeissa ja maaseudulla.

Lisätietoja hankkeesta Jyväskylän yliopistossa

Professori Anna-Maija Lämsä

Kauppakorkeakoulu

anna-maija.lamsa(at)jyu.fi

weallfinland.fi

WeAll – Yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti kestävä tulevaisuuden työelämä

WeAll-hanke tekee monitieteistä tutkimusta yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti kestävän tulevaisuuden työelämän eteen. Hankkeen konsortiossa ovat mukana Helsingin yliopisto, Hanken Svenska handelshögskolan sekä Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu. Hanketta rahoittaa Suomen Akatemian yhteydessä toimiva strategisen tutkimuksen neuvosto (STN).

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,