Väitös: 16.12.2017 M.Sc. Julia Stoffregen (Informaatioteknologian tiedekunta, tietojenkäsittelytiede)

Alkamisaika: lauantai 16. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: lauantai 16. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Mattilanniemi, Agora auditorio 2

M.Sc. Julia Stoffregenin tietojenkäsittelytieteen väitöskirjan "Barriers to Open E-Learning in Public Administrations" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Dr. Markus Deimann (Lübeck University of Applied Sciences) ja kustoksena tutkimusprofessori Jan Pawlowski (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

M.Sc. Julia Stoffregenin tietojenkäsittelytieteen väitöskirjan "Barriers to Open E-Learning in Public Administrations" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Dr. Markus Deimann (Lübeck University of Applied Sciences) ja kustoksena tutkimusprofessori Jan Pawlowski (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Julia Stoffregen
Julia.Stoffregen@hs-ruhrwest.de