Filosofiakerho UFO:n (Uteliaat Filosofiset Opiskelijat) tutustumistapaaminen

Alkamisaika: tiistai 12. joulukuuta 2017, 17.30

Päättymisaika: tiistai 12. joulukuuta 2017, 20.30

Paikka: Seminaarinmäki, Boombox (Musica)

Oletko utelias? Oletko opiskelija? Kiinnostaako filosofinen ja yhteiskunnallinen keskustelu, erilaisten maailmankatsomusten kohtaaminen ja maailman ikiaikaisten tai ajankohtaisten kysymysten pohdiskelu? Jos vastauksesi on kyllä, tervetuloa filosofiakerho UFO:n (Uteliaat Filosofiset Opiskelijat) ensimmäiseen tapaamiseen tiistaina 12.12. klo 17.30 Musican Boomboxille. Tarjolla on kuumia juomia ja pientä syötävää. Jos haluat, voit tuoda jotakin yhteistä tarjottavaa näiden lisäksi.

Tarkoitus on kokoontua vähintään kerran kuukaudessa käsittelemään mielenkiintoisia teemoja rennosti keskustellen, väitellen ja mahdollisesti simulaatioiden ja ajatuskokeiden avulla. Teemat valitaan osallistujien kiinnostuksien mukaan. Pyrimme myös järjestämään elokuvailtoja ja muuta mukavaa.

PS Emme vaadi yhdenkään filosofiakurssin suorittamista. Kiinnostus riittää!

Adele Waltari
adele.m.c.waltari@student.jyu.fi