Ajankohtaista

Väitös: 19.12.2017 FM Kosti Tapio (Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, fysiikka)

Alkamisaika: tiistai 19. joulukuuta 2017, 12.00

Päättymisaika: tiistai 19. joulukuuta 2017, 15.00

Paikka: Ylistönrinne, FYS1

FM Kosti Tapion fysiikan väitöskirjan "Nanodevices by DNA based gold nanostructures" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Adam T. Woolley (Brigham Young University) ja kustoksena yliopistonlehtori, dosentti Jussi Toppari (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

FM Kosti Tapion fysiikan väitöskirjan "Nanodevices by DNA based gold nanostructures" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Adam T. Woolley (Brigham Young University) ja kustoksena yliopistonlehtori, dosentti Jussi Toppari (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Lisätietoja

Kosti Tapio
kosti.t.o.tapio@jyu.fi
+358505118827
kuuluu seuraaviin kategorioihin: